blank

Det blev fällande dom och 13 månaders fängelse för den 21-årige man som sålde DDoS-attacker.

21-åringen har sålt sina tjänster, att attackera andra webbplatser med överbelastnings-attacker under flera år och ett mycket stort antal hemsidor, butiker och nättjänster har attackerats som en följd av det.

According to the U.S. Justice Department, in just the first 13 months of the 27-month long conspiracy, Usatyuk’s booter users ordered approximately 3,829,812 DDoS attacks. As of September 12, 2017, ExoStresser advertised on its website that this one booter service had launched 1,367,610 DDoS attacks, and caused targets to suffer 109,186.4 hours of network downtime (-4,549 days).

Usatyuk — operating under the hacker aliases “Andrew Quez” and “Brian Martinez,” among others — admitted developing, controlling and operating the aforementioned booter services from around August 2015 through November 2017. But Usatyuk’s involvement in the DDoS-for-hire space very much predates that period.

Krebs on Security


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här