Snart kan du utmana andra spela på dueller, var de än befinner sig i världen – en global duellfunktion som kommer tidigt nästa år, 2020.

Den nya funktionen har fått namnet GO Battle League och det är en kombination av den nuvarande duellfunktionen, ranking och en slags liga med spelare. För att kunna vara med så krävs att du är ute och går, rör på dig vilket spelet gått ut på hela tiden. Gissningsvis så kan du tjäna in poäng för att unna vara med på dueller genom att gå. Ungefär som att du idag kan tjäna Candy genom att vara ute och röra på dig.

När du fått ihop din “biöjett” så kan du sedan utmana andra, duellera, klättra i rankning i en liga som täcker alla de delar av världen där spelat har lanserats.

Dueller

Trainers,

Battling has been a core part of the Pokémon universe since the very beginning. We’re excited to announce the development of a feature that will build upon Trainer Battles, the current form of player vs. player battling that exists within Pokémon GO. This feature will be called GO Battle League.

Like many Pokémon GO features, GO Battle League will encourage players to get out and explore the world with Pokémon. Trainers will be able to walk in order to earn entry into the GO Battle League, then battle opponents from around the globe through an online matching system and rise in the ranks of the league. We hope this feature will make the Pokémon GO battling experience more competitive and accessible to more Trainers.

GO Battle League is slated for release in early 2020. We’ll be sharing more details in a special Dev Insights video soon. Stay tuned, Trainers!

—The Pokémon GO team

Niantic planerar att lansera den nya duellfunktionen tidigt nästa år.

Ut och jaga!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här