Har du en Gotcha! eller en Pokémon GO Plus så bör du kontrollera hur armbandet fungerar med den senaste versionen av appen. Det finns en rad rapporter om, att armbandet inte slår av efter en timme vilket kan resultera i att du snabbt gör av med batteritid i onödan.

De armband som används för att spela ska slå av sig själva, automatiskt. För att spara batteri. I den senaste versionen av appen så fortsätter armbanden att vara anslutna mend e slutar att snurra och fånga saker efter 60 minuter.

Det rapporteras också om att det inte går att ansluta armbanden, att du tvingas att starta om appen eller bryta uppkopplingen helst och hållet och göra om hela anslutningsprocessen.

Batteri

Så använder du armband med den senaste versionen av appen så håll koll på att armbandet slås av som det ska – i annat fall så kan du stå där utan batteri både i din telefon och i armbandet.

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här