Nu finns det en ny, uppdaterad, version av den officiella appen i App Store. En version som bland annat innehåller en uppdatering av funktionen armbanden, Gotcha! och Pokémons GO Plus.

Det var varit problem med att ansluta och använda armbanden med appen. Det gäller även den boll, Pokéball som också går att använda med spelet. Det är problem med att ansluta via Bluetooth och även att få armbanden/bollen att fungera.

Anslutna

Användare har rapporterat att armbanden har fungerat inledningsvis men sedan har inte anslutningen brutits vilket är den korrekta funktionen. Armbanden ska inte vara anslutna hela tiden därför att det påverkar batteritiden negativt. De buggarna och problemen ska nu vara åtgärdade i den nya versionen.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här