Niantic har sänkt chanserna för att kunna fånga en MewTwo (igen) tillbaka till 2 procent vilket betyder att lagom till det att den återvänder till EX Raider så blir Mewtwo lika svår att fånga som tidigare.

Tidigare i veckan så skruvades möjligheterna upp till 6 procent vilket betydde att för en kort stund så var MewTwo lika lätt att fånga som tidigare, så inte längre alltså. MewTwo med Shadow Ball kommer att vara lika svårfångad som tidigare då MewTwo dök upp i vanliga raider – då även som Shiny Pokémon.

Skruvande

Varför då detta skruvade fram och tillbaka?

Jag tror att det var en miss helt enkelt. Niantic har inte ett särskilt gott rykte när det kommer till att göra rätt, ha koll eller se till att de ändringar och nya funktioner som läggs till verkligen fungerar. Kvalitetskontrollen och betatestandet har en del i övrigt att önska.

Den sänkta möjligheten att fånga en MewTwo ska inte tolkas som att du bara har en chans att fånga 2 procent eller 6 procent utan det är en procentsiffra som anger från vilken nivå du startar snarare. Skruvade kast, Golden Berry och riktigt bra träffar ökar ganska snabbt chanserna till långt över de siffrorna. Med det sagt – se till att spela i ett tag med din egen färg för att få maximalt med bollar. Du kan behöva dem.

Ut och jaga nu!

  • Under söndagen 6/10 så uppdaterades värdena för MewTwo igen och höjdes till 6 procent

Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här