Den 2 november arrangeras det första globala eventet i spelet – A Colossal Discovery – ett event som du måste köpa biljett till. Det faktum att Niantic nu börjar att ta betalt för event, även i spelet, har lett till en het debatt bland spelarna.

Mackens nya fråga är därför – Kommer du att köpa biljett till A Colossal Discovery?

Svara längst ned på första sidan:

Mackens Fråga

Du får mer än gärna kommentera, motivera och tycka till en en kommentar här nedan.

Fotnot: I hastigheten glömde jag att uppdatera Mackens fråga. Det är åtgärdat nu.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här

0 0 vote
Article Rating
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x