Snart dags för Halloween och dags för ett nytt event i Pokémons GO – kanske också dags för nya “spökiga” Pokémons?

Niantic har också mer än bara nytt att det är dags för ett Hallween-event – utan att avslöja några detaljer.

Vi börjar med det vi vet, eller tror oss veta med liter mer underlag än rena spekulationer.

  • Spiritomb finns med i koden sedan tidigare – även som Shiny Pokémon
  • Darkrai finns omnämnd i koden sedan tidigare
  • Halloween innebär fler “Ghost” Pokémons
  • Halloween innebär också fler “Dark” Pokémons

Det senare vet vi utifrån tidigare Halloween-events.

Generation 5

Resten får blir spekulationer – alltså vilka Pokémons som kan tänkas att dyka upp, om det nu kommer att släppas en serie nya Pokémons. Det finns en del som talar för det kommer nya Pokémons. Det finns sammanlagt 156 Pokémons i generation 5. Även om inte alla Pokémons släpps i tidigare generationer så är den femte generationen större än tidigare generationer – i samma storleksordning som Kanto, den första generationen i spelet.

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här