When new evidence compels podcaster Poppy Parnell (Octavia Spencer) to reopen the murder case that made her a national sensation, she comes face to face with Warren Cave (Aaron Paul), the man she may have mistakenly helped to put behind bars.

Her investigation navigates urgent concerns about privacy, media and race. Truth Be Told is created by Nochelle Tramble Spellman and stars Octavia Spencer, Aaron Paul, Lizzy Caplan, Elizabeth Perkins, Mochael Beach, Mekhi Phifer, Tracie Thoms, Haneefah Wood and Ron Cephas Jones. Follow Truth Be Told on Twitter: http://twitter.com/TruthBeTold


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här