Living Undocumented är de papperslösa historia. De som flytt undan fattigdom, kriminalitet med hoppet om att kunna skapa sig en ny drägligare tillvaro.

Det är en dokumentär om livsöden och om familjer som splittras och som slits sönder i Trumps USA. Ett USA där enskilda som arbetat, bott och som byggt upp en tillvaro en dag ska utvisas till ett land där de inte har något kvar.

En del av dem har levt hela sina vuxna liv i USA och de har få eller inga band kvar i det land det de skickas. Många av dem lever i ständig skräck för att polisen eller immigrationsmyndigheten ska dyka upp.

Papperlös i USA – Netflix


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här