Iranska hackare pekas ut för en misslyckad attack riktad mot Donad Trumps återvalskampanj inför 2020 skriver amerikanska CNBC.

Attacken ska var riktad mot ett stort antal av de e-postadresser som används inom kampanjen.

A hacking operation apparently linked to the Iranian government unsuccessfully targeted President Donald Trump’s 2020 reelection campaign, a source confirmed to CNBC on Friday. Reuters first reported the incident, citing two sources familiar with the operation.

Trump campaign spokesman Tim Murtaugh told CNBC: “We have no indication that any of our campaign infrastructure was targeted.”

CNBC

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här