Ursprungligen så skulle Doom Eternal ha lanserats den 22 november men nu skjuts lanseringen upp till mars nästa år – dessutom kommer versionen för Nintendo Switch ännu senare.

Doom Eternal är en ny version i serien med Doom-spel som kommer att lanseras för en rad spelplattformar.

“To make sure we’re delivering the best experience — for Doom: Eternal to live up to our standards of speed and polish — we’ve made the decision to extend our launch date by a few months to March 20, 2020. We know many fans will be disappointed by this delay, but we are confident that Doom: Eternal will deliver a gaming experience that is worth the wait.”

Det skriver ID Software i en pressrelease.

Inget datum

Det finns inget datum angivet för lanseringen för Nintendo Switch. ID Software har inte sagt annat än att PC, PlayStation 4, Xbox One och Stadia kommer först – den 20 mars nästa år. Förseningen betyder också att Doom 64 också skjuts upp.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här