blank

Nu finns drakarna i Wizards Unite och du måste fånga ett gäng av dem för att få ihop till en drake. Här finns inga genvägar utan det är bara att ge sig ut och gå för att hitta dem.

Ramlar du över end rake så ställ in dig på att den inte kommer att vara lätt att fånga men det finns några trick och saker som du bör känna till som gör det lite lättare.

Du ska flytta din cirkel in i drakens cirkel och lyckas att hålla den där tills ringen är fylld – först då får du göra din attack. Draken sjunker vanligen inledningsvis för att sedan flyta uppåt och något bakåt.  Det är alltså en hjälp att studera rörelsemönstret för att kunna pricka med ringen.

Skydda dig

Du måste också vara snabb att svepa för att skydda dig. Det är trots allt drakar du har att göra med och deras attacker gör stor skada.

Studera, var med på attacken och var med på att snabbt pricka drakens ring för att fylla din ring. När du sedan får göra din attack – var mycket noga med att träffa rätt på strecken. Det är svårt att få till en attack så ta vara på den.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här