Niantic bjuder nu på två gratis raidpass den 7 och den 8 september som kompensation för att Entei och Suicune inte kunde fångas som Shiny Pokémons när bonusveckoen rullade igång den 2 september.

Jagade du Shiny Entei eller Shiny Suicune den 2 september så jagade du förgäves. De fanns helt enkelt inte utan den enda av de tre som faktiskt gick att fånga som en Shiny Pokémon var Raikou.

Allvarlig miss

Då vi spelare alltid är mera aktiva de första dagarna av ett event så är detta en allvarlig miss. De spelare som saknat en Shiny Entei eller en Shiny Suicune kan mycket väl ha lagt ned betydligt mer än två raidpass i jakten på en Pokémon som de har saknat i sin samling. Nu får vi spelare två extra raidpass som kompensation.

The Silph Road

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här