MewTwos comeback I spelet är en comeback med besked – det är en betydligt svårare motståndare än tidigare och även betydligt svårare att fånga.

De tidigare gånger som MewTwo dykt upp i spelet, som EX Raidboss, med rustning och nu som T5 Raidboss skiljer sig åt högst väsentligt på två punkter:

  • betydligt tuffare att besegra
  • svårfångad

Den här gången kommer MewTwo tillbaka med helt annan staistik än tidigare:

  • 22500 HP
  • 66318 CP

De förväntade siffrorna var 15000 HP och 54148 CP.

Det betyder att inte ens med sju spelare så kan du räkna med att klara av MewTwo utan att få kalla in “B-laget”, alltså ytterligare en uppsättning Pokémons. Det kan vara bra att känna till det inför morgondagens raidhour. Räkna med att vara minst 4-6 spelare, på höga nivåer.

Upprörda känslor

De nya förutsättningarna har rört upp känslorna hos många spelare. MewTwos comeback som Shiny Pokémons är ju som bekant en belöning för att spelarna klarat av en tidigare utmaning.

I saw the CP on Mewtwo this morning and I just shook my head, knowing there’s no way in hell I’ll ever get one.

Reddit

On top of this… he’s not easy to catch. I did 5 today, caught 1. A lot of people were missing him as well. I don’t understand this nonsense at all. Make it hard to get a group together for it, THEN make him hard to catch? That’s a good way to make people not care about it anymore.

Reddit

Mindre orter

När MewTwo höjs så här mycket så slår det direkt mot spelare i mindre orter där det kan bli svårt att få ihop tillräckligt många spelare för en raid. Lägg sedan till att MewTwo kostar extra i form av Potions och Revives.

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här