Niantic har skickat ut en påminnelse om att Unknown – ett meddelande som kan feltolkas. Kom ihåg att innehållet i ägg bestäms när du får ägget – inte när det kläcks.

Niantics meddelande kan tolkas som att det är kläckningen som bestämmer vad ett ägg innehåller. Det är tidpunkten då du plockar upp ägget som gäller i själva verket.

Det betyder att du måste samla ihop 10 kilometers ägg under perioden, fram till den 9/9. Du behöver nödvändigtvis inte kläcka dem om du inte vill eller kan.  Du kan därmed få Unknown även efter den 9/9 – förutsatt att ägget plockats upp under den aktuella tiden.

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här