Gratistips, tips på appar och program som är gratis, tillfälligt har nu flyttat och fått en egen avdelning. Du hittar listan på färska tips i textblocket en bit ned på startsidan.

Det betyder att Tips & Råd nu har fokus på hur du använder dina prylar, mer renodlat innehåll. Dessutom är det ju så att gratistipsen bara är gratis under en begränsad tid. Därför får de en egen avdelning så att det blir lättare att hitta dem.

Har du tips, uppslag och ideér på vad jag kan skriva om, hur Macken skulle kunna utvecklas så missa inte chansen att skriva en kommentar. Jag lovar att läsa allt, svara på allt och jag lovar att berätta vad jag håller på med.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här