Nu har jag korrigerat en bugg i en cachefunktion som ibland har lett till att nya inlägg inte visats på bloggen som det är/var tänkt. Jag har också finjusterat slidern i topp och designat om den något.

Macken X har en cache-funktion som lagrar delar av den information som ska visas, gammal information. Detta för att förkorta laddningstiderna – göra bloggen snabbare helt enkelt. Tanken är att information som redan har laddats ned inte ska laddas ned på nytt. En bugg i den funktionen ledde till att nya inlägg, som alltså borde visas, inte har dykt upp förrän då cache-funktionen har uppdaterats.

Detta har jag korrigerat nu. Nya inlägg ska nu dyka upp direkt direkt, som det är tänkt.

Ett stort tack till Anna som hjälpte till att hitta buggen.

Slidern

Slidern i topp presenterar nytt material som jag tycker eller tror är lite mera läsvärt. Tidigare har jag använt två olika utseenden – ett utseende mobilt och ett utseende för desktop. Det har också varit olika antal länkar och bilder. Nu är det samma antal, samma slide, vilket gör underhållet snabbare och enklare.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här