Joy-Con, de små handtag och controllers som följer med din Nintendo Switch har sin egen mjukvara och nu finns en uppdatering som du kan ladda ned och installera.

Nintendo har inte lämnat särskilt mycket information om vad uppdateringen innehåller men gissningsvis så finns det korrigeringar av det problem med drift som många spelare drabbats av. Joy-Con har flyttat markören av sig själv i menyer, vilket är synnerligen irriterande och även i spelen där avataren har gett sig iväg på egna äventyr. Nintendo har återkallat felaktiga Joy-Cons och har du en krånglande enhet så ta kontakt med butiken eller stället där du köpt din Nintendo Switch.

Uppdateringen laddar du ned direkt i din enhet – under inställningar och sedan vidare till “Controllers and Sensors” och “Update Controllers”.

 

%d bloggare gillar detta: