Unbelievable handlar om en serievåldtäktsman som döljer sina spår så väl att polisen börjar tvivla på offren och  till slut så tvivlar offren själva.

Har de verkligen blivit våldtagna av en helt okänd maskerad man som inte lämnat några spår efter sig?

Till slut börjar olika polisdistrikt att samköra sina utredningar och då visar sig ett tydligt mönster. De har att göra med en serievåldtäktsman som ser till att lämna få om ens några spår efter sig. Två kvinnliga poliser öppnar nedlagda utredningar och ser till att alla spår gås igenom en gång till. Jakten på en okänd gärningsmän inleds.

Unbelievable – Netflix


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här