Klockan 09.00 kommer det du behöver veta om Jirachi – ny Pokémon i spelet och som du kan fånga efter att ha löst alla uppgifterna i Special Research. Klockan 10.00 kommer Mackens genomgång av alla bonusveckorna, tre stycken, som avslutas med att helt nya Pokémons kommer i spelet.

Jag har valt att dela upp alla information om alla nyheter i Pokémon i två texter. Bonusveckorna rullar ju som bekant inte igpng förrän den 2 spete,ber så vi startar med allt det du behöver veta och det jag har fått fram om Jirachi.

Sedan klockan 10 kommer en lång genomgång av allt det som har gått att få fram om tre veckor med bonusar i massor.

Samt – nu kommer det äntligen en ny generation Pokémons i spelet.

Häng med!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här