Wizards Unite saknar batterispar-läge och Adventure Sync vilket gör att spelet måste vara aktivt om du vill räkna distans samtidigt som det drar en del extra batteri. Så här spelar du Pokémon GO och Wizards Unite, samtidigt.

Du behöver två saker för att det ska fungera

  • Powerbank
  • Gotcha/Pokémon GO Plus

Ska du kunna spela ett tag och inte tömma din telefon så krävs extra ström – en powerbank. Wizards Unite är ett resurskrävande spel med massor av grafik, animeringar och videosekvenser. Spelet använder dessutom nätverksuppkoppling och GPS.

Pokémon GO

För att det ska fungera att spela båda spelen så slå på armbandet, sätt Pokémon GO i bakgrunden och spela sedan Wizards Unite i förgrunden. Stoppen i båda spelen är ofta samma vilket betyder att du kan dra nytta av båda spelen medan du är ute och promenerar. Du räknar distans, får dina belöningar i båda spelen och kan samla poäng.

Glöm nu inte din Powerbank när du ger dig ut och ska spela – du lär behöva den.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här