blank

Det ska sägas direkt – det finns inget knep, inget trick eller mönster som gör Unknown lättare att fånga. Unknown är extremt svår att hitta och den är det därför att Niantic vill ha det så.

Det finns ingen annan hemlighet än att jaga, leta och göra det ofta och frekvent.

Nypa salt

Det finns 28 olika Unknowns som hanteras som en enda Pokémon i ditt Pokédex. Det är 28 olika bokstäver. Unknown förekommer inte i nästen, kläcks inte i ägg och det finns förvisso rapporter om att de förekommit via Incense men ta de uppgifterna med en nypa salt. Det finns även rapporter om att Unknown ska ha dykt upp vid Lures men även de uppgifterna är tveksamma.

Unknown har däremot dykt upp i samband med events och då inte sällan som hela ord – Europe exempelvis. Ska du fånga Unknown så är det vid de tillfällena du har en riktigt bra chans. I övrigt så dyker den helt slumpmässigt, utan mönster utan att vara i närheten av en viss biotop eller i en viss miljö.

Fånga

Dessbättre så är Unknown inte särskilt svår att fånga och det är inte en flyktbenägen Pokémon.

  • Golden Razz Berry
  • Skruvade kast
  • Bra kast
  • Gul/svart boll

Nearby

Det enda möjlighet som finns för att få in rapporter om Unknown är Nearby, Discord-kanaler eller grupper på Facebook. Du behöver hjälp av andra för att hitta Unlknown.

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här