Nu finns det en uppdatering för Doom 1 – Doom 2 som slår av kravet på att logga in för att kunna spela. Du behöver inte logga in på Bethesda.net längre, om du inte vill.

Kravet på inloggning var ett misstag har Bethesda meddelat. Det var en funktion som var tänkt för premium-användare, inte för det stora flertalet. Därför har spelen uppdaterats och inloggningskravet plockats bort. Bethesda  har även plockat bort varningen om du tappar kontakten med nätet och meddelar vidare att det kommer ytterligare en uppdatering av spelen framöver där inloggnings flyttas undan och blir mindre synlig.

Du laddar ned uppdateringen direkt från Nintendos e-shop.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här