Wizards Unite ser ut att följa Pokémon GO i spåren och nu kommer kartor och scanners som visar var saker, värdshus och Fortress finns.

Jakten på scanners har varit en följetong när det gäller Pokémon GO. Niantic har på olika sätt försökt att stoppa kartor och scanners genom att kryptera trafiken, skydda alla data och se till att det inte går att plocka ut information. Nu har det dykt upp flera kartor och scanners, interaktiva kartor, när det gäller Wizards Unite och frågan är hur Niantic ska hantera dessa.

reddit

Statisk

En karta och en scanner inte till fullt lika mycket hjälp i Wizards Unite som i Pokémon GO då de platser du kan besöka i Wizards Unite är mest statiska än i Pokémon GO. Ett värdshus är ett värdhus, ett växthus förblir ett växthus och så vidare. Dessutom delar Ingress, Pokémon GO platser med Wizards Unite så platserna där det finns saker är redan till stora delar kända. Däremot visas vad och var olika platser finns vilket torde vara till stor hjälp för spelarna.

Oavsett vilket så lär Niantic anse att det är fusk att använda kartor och scanners då dessa är så kallade tredjeparts-tjänster.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här