blank

Den 31 augusti så är det dags för en så kallad Fan Festival i Indianapolis, Indiana. En möjlighet att träffa andra och spela tillsammans med andra. Det är också starten för utrullningen av drakar, regionala drakar.

Niantic är som vanligt sparsmakade när det gäller information men detta vet vi:

From the Welsh Green to the Antipodean Opaleye, these regional Oddities will be making their landfall debut in the game at Harry Potter: Wizards Unite Fan Festival in Indianapolis this Aug. 31 – Sept. 1. Fans will want to take advantage of this unique opportunity as after the event, the different dragon varieties will only appear in specific regions around the world.

Det vi får veta är att olika drar kommer att dyka upp, regionalt, men inte mer än det. Regionala företeelser är något som Niantic använt sedan länge i Pokémon GO. Då finns ett antal regionala figurer som ibland även byter regioner med varandra. Konceptet lanseras nu även i Wizards Unite.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här