Wizards Unite är ett komplext spel med massor av saker som du ska komma ihåg och tänka på. Här är några tabbar du bör undvika.

Brygg drycker

Du kan samla ihop ingredienser och brygga drycker, olika drycker med olika förmågor i spelet. Gör det, alltid. Du kan ha upptill fyra drycker på bryggning samtidigt och de tar olika tid innan de är klara. Det tar allt från två timmar och uppåt så se till att alltid ha en bryggning, minst, på gång. När dryckerna är klara så får du loss utrymme samtidigt som du har drycker som kan ge energi, förbättra dina besvärjelser och andra saker.

Håll därför koll på vilka ingredienser du redan har och samla inte på dig för många saker av samma sort.

Håll koll på nycklarna

Nycklarna i Wizards Unite är inkubatorerna i Pokémon GO – använd dem klokt. Använd exempelvis inte guldnyckeln som du kan använda hur många gånger som helst för boxar är du måste gå längre sträckor. Silvernycklar kan du som bekant inte använda hur många gånger som helst så använd dem för 5, 7 och 10 kilometer boxar.

Håll också koll på i vilken ordning du använder nycklarna. Det ultimata är att få alla boxar att öppnas samtidigt så öppna en 2 kilometer box när det är två kilometer kvar på en 7 kilometers box (finns bara under event) eller en 10 kilometers box. Planera och se till att boxarna blir klara samtidigt och ha Baruffios Hjärn Elixir redo så att du får ut maximalt med XP när boxarna öppnas.

Prestige

Prestige betyder att när du är klar med en sida och har samlat in alla fragment så startar du om sidan och får samla in ännu fler fragment. Det är själva poängen med just den här delen av spelet så vänta inte med att trycka på knappen, Prestige. Gör det diket så att du kommer igång med att samla fragment, direkt.

Spara dina Runor

Runor med höga siffror ger svårare utmaningar med högre belöningar men du kommer också att göra av med mer resurser så det lönar sig faktiskt att använda lägre Runor, hinna med fler uppgifter och utmaningar vilket sammantaget ger mer poäng, snabbare. Lägre Runor, ger enklare utmaningar som du klarar snabbare.

Samla böcker

Böcker, det har du säkert redan förstått har ett stort värde i spelet och speciellt om du valt yrket Professor. Då behöver du mer böcker än de övriga yrkena. Belöningen är att du klarar utmaningar bättre, en del helt på egen hand men som sagt – samla böcker.

Dina saker

Wizards Unite handlar mycket om vad du hittar och samlar på dig så håll koll på vad du har i resväskan. Kasta det du inte behöver och sikta på att hitta de saker som är ovanliga och svåra att hitta. Håll också koll på alla uppgifter och lös alla du kan. Det ger poäng och belöningar.

%d bloggare gillar detta: