blank

blankDen 16 juli startar ett nytt event i Wizards Unite, det första av två kommande events där du kommer att få nya uppgifter att klara av för att tjäna poäng i spelet. Del 1 startar den 16 juli och pågår fram till den 23 juli. Del 2 startar den 30 juli och pågår fram till den 6 augusti.

blankPotter’s Calamity Brilliant Event innehåller uppgifter, olika uppgifter under två veckorna, som du ska lösa för att hitta de så värdefulla böckerna för att ta dig vidare i spelet. Förutom böckerna så kan du tjäna guld som du kan handla för, poäng naturligtvis och det finns även uppgifter om att du ska kunna hitta och få tag på skriftrullar.

Spelet

Niantic har (som vanligt) släppt sparsamt med uppgifter om detta event men du kommer att hitta mer information i spelet – som tycks vara den officiella väg som Niantic kommunicerar med spelarna i Wizards Unite.

Du hittar informationen i spelet, under Dagliga Uppgifter och sedan Special.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här