blank

blankDu kan ganska snabbt samla på dug för mycket prylar, ingredienser och annat som du vill kasta bort för att frigöra utrymme. I vanliga fall får du klicka fram antalet, en och en men det finns ett trick som går snabbare.

Du klickar på resväskan, valv och sedan på respektive sak och vidare via Hantera. Nu kan du klicka upp antalet, tegvis för att ange hur många prylar du vill radera.

Klicka istället på siffran i mitten. Då kommer det upp ett fält så att du snabbt kan ange en siffra istället för att sitta och klicka dig uppåt bland siffrorna. Det är betydligt smidigare när du ska storstäda och kasta många saker.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här