blank

blankVit, korrumperad kriminalpolis som bedrar sin fru slår sig samman med den nya, svarte åklagaren och trots alla olikheter så börjar de kunna samarbeta med varandra för lösa brott.

Kevin Bacon är lika övertygande som delvis osympatisk i rollen som den korrumperade FBI-agenten Jackie Rohr. Aldis Hodge spelar åklagaren DeCourcy Ward och det är verkligen två helt olika typer som hittar varandra i sina yrkesroller.

Miljön är Boston, tidigt 1990-tal, och upprinnelsen är ett brutalt rån. Det är utmärkt spelat, miljön är oklanderligt iscensatt och trots att delar av upplägget följer stereotypt upplägg, korrumperad, trött polis bland annat så håller serien och den håller mycket väl.

HBO Nordic – City on a Hill


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här