Nu är den nya varianten av MewTwo här – Armoured Mewtwo. Den nya formen släpptes i spelet efter det att raiderna var över här i Sverige, igår, så idag blir första dagen då du kan fånga MewTwo med en rustning på sig.

Rustningen till trots så är det ingen skillnad mellan den hår varianten och de tidigare vad gäller försvar, tålighet och attack. De första rapporterna tyder också på attackmönstret är detsamma.

  • 2294 CP – 2387 CP
  • 2868 CP – 2984 CP väderboostad

Girantina (Origin form), Gengar, MewTwo, Tyranitar och Deoxys är effektiva mot denna ”psychic” Pokémon.

Med start den 10 juli så dyker denna nya form av Mewtwo upp som raidboss. Den 10 juli, den 17 och den 24 juli så kommer speciella raidtimmar att arrangeras då Armoured Mewtwo kommer att vara vanligare än normalt. Vi i Europa missar som redan sagts den första dagen men får å andra sidan en dag efter i slutet av eventet.

Ut och jaga nu!

%d bloggare gillar detta: