blank

Team Rocket har intagit de centrala delarna av New York, vandaliserat affischer och tagit över Pokéstops.

Det hela är naturligtvis ett eld i att m marknadsföra både spelet och att Team Rocket nu finns med som ett inslag i detsamma. Team Rocket klädda personer har rusat runt på olika platser i centrala New York samtidigt som spelets Pokéstops invaderats i hög grad.

Niantic ger också intryck av att det officiella Twitterkontot har tagits över av Team Rocket och det finns meddelanden om att något speciellt ska hända den 28:e juli.

blank

Så det mesta fokuseras nu på Team Rocket i spelet – både i USA och här hemma.

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här