blank

Nu har Niantic bekräftat att Pikachu kommer i spelet med en stråhatt. Från den 22 juli till den 29 juli så kommer Pikachu dyka upp i spelet, i det vilda, med den nya hatten på sig.

Hatten kommer också att finnas i den interna butiken så att du kan köpa den till din egen spelare/avatar om du vill. Starttid är satt till 13.00, lokal tid, och detsamma gäller för tiden när hatten försvinner, 13.00.

Trainer,

If you enjoy collecting Pikachu wearing amusing hats in Pokémon GO, there’s still one piece to that puzzle that you need. Luckily, the latest in the grand line of behatted Pikachu is arriving soon in the form of Straw Hat Pikachu!

From July 22, 2019, at 1:00 p.m. through July 29, 2019, at 1:00 p.m. local time, this special Pikachu will appear in the wild, giving Trainers plenty of chances to add it to their crew. Pikachu’s kicky straw hat is perfect for keeping the burning sun at bay during these sunny summer months. If you want to coordinate your avatar’s outfit with Pikachu, there will be a matching straw hat available in the Style Shop.

You’re sure to treasure this new addition to your team, so don’t miss out—get ready to head out on another grand Pokémon GO adventure!

blank

Ut och jaga nu!

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här