blank

Nu finns det sedan några dagar tillbaka en ny box i den interna butiken. Adventure Box har uppdaterats och har nu ett lite annat innehåll än tidigare.

blankDen nya  boxen har lite mer vikt åt Inkubator-hållet och du får sammanlagt 19 stycken vilket onekligen är till ser hjälp om du är på äggjakt. Personligen så uppskattar jag verkligen de här nya boxarna som är ett alldeles utmärkt komplement till de ordinarie boxarna. Det är smått obegripligt att Niantic som drar in sina pengar på boxarna så länge i princip bara erbjudit tre olika boxar.

Skiljer sig

Adventure Box skiljer sig från de övriga, har. ett annat innehåll och för den som spelar mycket blir det lämpligt att kämpa båda de stora boxarna, en var, då och då under spelandet.

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här