blank

Pikachu får nu en stråhatt i ett samarbete med One Piece skaparen Eiochiro Oda. En del av intäkterna går till att bygga upp Kumamoto-regionen, Japan, efter jordbävningen 2016.

One Piece är en populär anime-serie som skapats av Eiochiro Oda som kommer från Kumamoto. Staden och regionen skadade allvarligt vid jordbävningen 2016 och återuppbyggnadsarbetet pågår fortfarande. En staty av en av figurerna i serien, Monkey D. Luffy, kommer att fungera som ett tillfälligt Pokéstop.

Du kommer att kunna köpa stråhatten i den interna butiken – inom kort,

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här