blank

Nu har Team Rocket landat i spelet och de har börjat att inta Pokéstops. Av de första rapporterna så ser det ut som att det är det få Pokéstops som fått påhälsning av huliganerna.

Team Rocket är spelets huliganer som använder Pokémons som vapen och nu lanseras ett helt nytt inslag i spelet – Team Rocket attackerar och intar Pokéstops. Din uppgift som spelare är att återta Pokéstoppet. Ett stopp som tagits över markeras med ett rött R.

Shadow Pokémons

Tillsammans med Team Rocket så lanseras även en helt ny form av Pokémons – Shadow Pokémons. Det är figurer som gjorts om till vapen, utan känslor. De har andra färger och du kan återföra dem till att bli riktiga Pokémons igen,.

blank

Shadow Pokémons finns ute i det vilda, precis som alla andra Pokémons och det finns rapporter om att de har setts och fångats.

The Silph Road

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här