Idag körs det EX Raider på flera ställen i Sverige och det blir ett tillfälle att fånga den nya formen av Deoxys, Speed.

Deoxys, speed, är den fjärde formen av Deoxys, en “psychic” Pokémon som du ska satsa på Gengar, Mewtwo, Weavile och Tyranitar för att besegra.

  • 1568 – 1645 CP utan väderboost (Level 20)
  • 1960 – 2056 CP med väderboost (Level 25)

Deoxys är ingen särskilt stark Pokémon och det kan räcka med 3-4 spelare på hög nivå med rätt Pokémons för att besegra den. Den finns tidigare exempel där bara två spelare med rätt uppsättning starka Gengar har lyckats med bedriften.

Ut och jaga nu!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här