I normala fall så slår du bara av din Nintendo Switch, sätter den i sleep (sov) läge tills du ska använda den igen men ibland så kan det vara nödvändigt att starta om enheten – exempelvis om du inte kan återuppta en nedladdning eller om det är något annat som inte fungerar.

Innan du nu går vidare så spara eventuella spel som du har igång, alltså poängställning och var du är i spelet. Annars riskerar du att förlora den informationen.

Det enklaste sättet att starta om enheten är att ta ur den ur sin vagga, hålla nere startknappen tills du ser en meny med olika val. I menyval två – Power Options väljer du Restart så startar enheten om.

Det är allt. Nu startas enheten om, mjukvaran läses in och eventuella problem brukar vara lösta.


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här