blank

blankDetta är Designated Survivor i Sykorea. samma historia i grunden, samma attentat och även här en politiker som inte vill bli statschef.

Park Moo Jin är före detta professor i kemi och nu landets miljöminister. Efter en incident vid en förhandling så står han på tur att få sparken av den sittande, något impopulära presidenten. Ett attentat kommer emellan och plötsligt är Park Moo Jin tillförordnad statschef.

Annan kultur

Mycket är detsamma som i den amerikanska tv-serien men ändå inte. Detta är ett annat land och en annan kultur med andra skämt, en annan ton och med andra inslag. Det gör att den här sydkoreanska versionen intressant. Det är välspelat, välgjort och sevärt.

Netflix – Designated Survivor 60 Days


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här