Här kommer sommarens ultimata och helt igenom fulländade partylista. Musiklistan som räddar vilken fest som helst och vilken tid på dygnet som helst.

111 låtar av det bästa, speciellt utvalt enligt principen “nu är klockan kvart i tre, bara barnet, så hur får vi fart på den hör tillställningen igen”. Det är en salig blandning men det svänger något så inni … när det då inte gör sig ovanligt bra för allsång, svenskarnas favoritsysselsättning när klockan passerat midnatt med flera timmar.

Så räkna inte med några tryckare, inga lugna låtar med får undantag utan detta är spellista där det går undan.

Vecka 28

(OBS! Kräver Apple Music-abonnemang)


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här