Macken startade som en blogg om Apple, iPhone, iPad och alla andra av Apples produkter. Det är fortfarande en blogg om de sakerna men sedan en tid tillbaka så har bloggen lite mer börjat att handla om nöje, populärkultur och en utvald skara spel. Det är den lilla gir som Macken X nu officiellt gör.

Det kommer att handla om musik, film, spel och om en digitala livsstil, även om det sista kan låta lite väl pretentiöst. Det kommer att handla om en pryltokig snubbe som springer runt med en massa Apple prylar, spelar spela, lyssnar på musik och som har med sig tv, film och böcker överallt. Det senare är kanske mindre opretentiöst och kanske lite mer sant.

Du fattar

Jo, det var så sant. Det kommer ett och annat stänk av amerikansk politik också, lite allmänt tyckande, korsord, quiz och annat och kanske inte riktigt i lika hög grad “bara Apple”. Tolka nu inte det som att jag kommer att skriva om Android eller Windows. Det kommer inte att hända – inte förrän jag börjar att använda de prylarna och det kommer bara att händ när helvetet … ja du fattar. Till dig som nu typ ser att det är en eftergift till fler läsare och lättsam underhållning så är det helt korrekt. macken X har aldrig handlat om annat än lite tidsfördriv, lite underhållning då och då uppblandat med lite allvarligare saker. Macken X har alltid haft fokus på vanliga användare, inte de mest inbitna tekniknördarna och Macken X har alltid hakat på trender. Kanske inte först men ändå, Macken X har försökt att haka på utan målsättning av att vara inne eller sätta trender. Det vore direkt fånigt att påstå det med tanke på storlek och inflytande. Macken X ingen stor betydande blogg och det är inte heller min ambition, däremot tycker jag det är roligt att bli läst, att få feedback från läsarna så därför ger jag efter och kommer att skriva lite mer om musik, film, tv och spel.

Större

Se det kanske mer som en lite större Mack – du vet de där bensinmackarna som egentligen säljer allting medan du kan tanka utanför. Ett litet snabbköp med en massa prylar. Det är nya Macken X.

Mer av allt med samma öppettider och samma akuta personalbrist!


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här