blank

Lockdown är en brandvägg för din iPhone, utvecklad som Open Source, gratis och med funktioner att blockera de mest kända hoten ute på nätet. Du kan även skapa egna regler och blockera webbplatser som du inte vill ha att göra med.

Lockdown skickar ingen data till någon utan gör sitt jobb där appen är installerad.

Privacy
– Block any connection to any website
– Use our default settings or add your own custom blockers
– Protect your privacy across thee web

Transparency
– Lockdown is completely open source
– Lockdown operates completely on device

Speed
– Browse faster by blocking unwanted connections

Appen är mycket enkelt att hantera. I princip så laddar du bara ned och installerar Lockdown så börjar den göra sitt jobb – blockerar trafik till andra webbplatser än de du bestämmer. Jag har använt Lockdown ett tag och inte haft några problem med andra appar eller med att surfa runt. Förutom att jag kan kontrollera hur många anslutningar som har blockerats så märker jag inte av att brandväggen finns – precis som en brandvägg ska fungera.

Under en vecka blockeras över ett tusen anslutningar vilket gör att det handlar om hundratal anslutningar dagligen som går till webbplatser som inte är de du ansluter till. Det är vidarekopplingar till Facebook, Google och andra. Det är script som ligger på hemsidor som kopplas till reklam och det är små filer som överförs till dig och som används för att kartlägga det du gör.

 Lockdown


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här