Den 20 September så kan du köpa nya Nintendo Switch Lite, över disk. Då finns den nya handhållna konsolen ute i butikerna.

Nintendo Switch Lite är mindre än den nuvarande modellen, saknar controllers som du kan plocka av (fasta controllers) och har något sämre hårdvara än dagens modell. Lite-modellen kan inte sättas i någon laddningsvagga eller anslutas till en tv. Det är en helt handbollen enhet.

Priset är rekommenderat till 199.99 dollar vilket skulle kunna betyda att den kommer att kosta strax över 2000 kronor här i Sverige, om inte moms, tull och skatter gör att priset stiger ytterligare. Du kan välja mellan tre färger, turkos, gul och grå. Batteritiden anges till 3 till 7 timmar med en skärm på 5.5-tum. Lite-modellen kommer att städja alla spel som du kan spela utan att et krävs en extern controller.

Nintendo Switch Lite

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här