Det ska sägas direkt – ut och rör på dig. Du avancerar avsevärt mycket snabbare i spelet än om du sitter still men det går att spela Wizards Unite som soffpotatis. Här är Mackens bästa tips för soffpotatisen.

Ha spelet igång – jämt

Koppla upp dig på WiFi, anslut en powerbank eller laddare och ha spelet igång och aktivt hela tiden. Även om du bara rör på dig hemma så ta telefonen med dig. Du kan tjäna några extra steg om du stänger och öppnar spelet. Ett krångligt sätt att få ihop steg och långsamt men det fungerar.

Använd Svartkonstvarnare

Når du ett Värdhus i närheten så använd Svartkonstvarnare för att få tag på Ofyndigheter. Svartkonstvarnare fungerar som Pokémons GOs Incense. De lockar till sig saker under 30 minuter.

Åk runt

Spelet går ut på att du ska gå runt men du kan ska bil till Fortresss, Värdshus och platser där det är tätt mellan olika platser i spelet. Spela dock aldrig medan du kör. det är både farligt och olagligt.

Träna

Träna och var noga med dina besvärjelser. Spelar du stillasittande så dyker det inte upp så många Ofyndigheter. Fokusera och fixa alla utmaningar så tar du dug uppåt i nivåerna.

Betala

Ska du nu spela som soffpotatis så är det nästan helt nödvändigt att köpa saker i spelet. Du kan spela och avancera utan att betala och köpa saker men du bör du röra på dig och räkna in distans genom att gå. Väljer du den lata spelstilen så är en genväg att köpa de saker du behöver, ingredienser, Svartkonstvarnare ch andra saker. Det kostar att ligga på topp som bekant.

Öppna boxar/portaler

Satsa på 2 kilometers boxar/portaler om du inte rör på dig särskilt mycket. Boxarna/portalerna tar dug till andra platser i spelet där du kan tjäna in poäng.

Ut och gå

Hur du än vrider och vänder på det så är det absolut bästa rådet att ge dig ut och gå. Rör på dig för det är det spelet går ut på men vill du spela som sioffpotatis så går det – även om det kommer att ta tid att avancera i nivåerna.

Event I USA och Kanada

Avslutningsvis – är du i USA eller Kanada just nu och just idag så spela lite extra, rör på dug lite extra därför att idag, lördag körs ett event men bara i de här två länderna:

“A Task Force Emergency approaches! On Saturday, grab your wand and help the SOS Task Force contain a flare-up of Foundables. For a limited time, Inns will provide extra Spell Energy and Care of Magical Creatures Traces will award additional Family XP.”

 

%d bloggare gillar detta: