Föreställ dig en Gud som inte kan läsa eller skriva och vars största problem är hur han ska öppna cornflakes-paket, burkar och få ordning på sin mikrovågsugn. Det är Steve Buscemi, som Gud. Sedan har vi ett antal hårt arbetande arbetare som försöker hålla koll på Jorden och se till att åker och ting flyter på – de är Miracle Workers.

Daniel Radcliffe oar en av dem och han visar att han nu definitivt lämnat Harry Potter bakom sig i denna komedi om Heaven Inc. – Himlen.

Andra säsong

Serien har just avslutat sin första säsong och den har inte fått särskilt stor uppmärksamhet här i Sverige där den rullar på HBO Nordic. Det är synd för det är en rolig, intelligent och träffsäker komedi där andra säsongen precis har inletts. Det handlar om kärlek, olyckor, vänskap och hur en samling dedikerade Miracle Workers försöker rädda Jorden från undergång.

HBO Nordic – Miracle Workers

 

 

%d bloggare gillar detta: