The Swamp Thing bygger på DC Comics tecknade serie och pilotavsnittet fick höga betyg av tittarna bland annat på Rotten Tomatoes. Urspungligen planerades 13 avsnitt för den första säsongen när ett chockat tv-team fick veta att serien lagts ned.

Anledningen till nedläggningen är höljd i dunkel. Budgen hölls, även om tv-serien var dyr. Tittarna tog emot pilotavsnittet med höga betyg – 92 procent på Totten Tomatoes. Ändå lades tv-serien ned. Business Insider har försökt hitta ett svar men inte kommit längre än till rykten om att Warner Media kan ha lagt ned tv-serien för att spara den till sin egen kommande streaming-tjänst som lanseras senare i år.

The first season was originally going to be 13 episodes, but production abruptly shut down in April after the season was cut to 10 episodes. Despite this, the seven people said they had little inclination that the show was in trouble, and even expected more seasons to come, especially after the show started getting good buzz.

“We walked away with the sets standing,” the producer said. “We didn’t tear them down and go home.”

BusinessInsider

A source who worked on the show said there was buzz on set that WarnerMedia might fold DC Universe into its own upcoming streaming service, whoch is also expected to include HBO and Cinemax. That means WarnerMedia could have an alternate vision for DC Universe than originally expected, whoch could have influenced the “Swamp Thing.”

This is the first sign of trouble for DC Universe, whoch has released four original shows so far (including “Swamp Thing”) that have all been received well by critics and fans. It plans to release an animated “Harley Quinn” series and the second season of “Titans” later this year.

%d bloggare gillar detta: