blank

Niantic arrangerar nu flera större lokala events och fester – i Chicago, Dortmund och Yokohama. frågan är det snart kommer en shiny Oddish?

För att fira den första festen, Chicago, så har Niantic släppt shiny Horsea.

blank

Område

Vid de här festerna så bjuds spelare in och spelar inom ett begränsat område. det betyder att runt festerna så  kommer speciella Pokémons upp tillsammans med speciella Research Quests. Chrales har lyckats att lägga beslag på de uppgifter som torde dyka upp under festen i Dortmund. Ännu finns inget sagt om en shiny i anslutning till festen i Dortmund men uppgifterna har alltså läckt ut och av de så går det att dra slutsatser.

Enligt listan ovan så finns Magnemite, Feebas, Medtite och Nidoran med. I den samlingen så är det bara Oddish som ännu inte lanserats som shiny Pokémon. Följer Niantic traditionen så bör en ny shiny Pokémon lanseras med anledning av Pokémon GO Fest i Dortmund. Av det följer att det alltså kan bli Oddish.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här