blank

Kod i den nya versionen av appen kan tolkas som att Niantic nu förbereder lanseringen av Shadow Pokémons, figurer som fått sina hjärtan tillslutna och som använts för dåliga saker en som kan fås att återgå till sin normala form.

blankDet handlar om Pokémons som manipulerats och som sedan kan användas för onda saker. Deras känslor har stängts av så att de förvandlas till stridsmaskiner. De kan dock återställas genom det som kallas Purification. Då upphör de att vara Shadow Pokémons och blir normala igen.

Servrar

Det är Chrales som återigen har hittat kod, i den nya appen, tillsammans med kod och trafik till och från Ninantics servrar. Vi lär få veta mer inom några dagar, en vecka när den nya versionen finns att ladda ned.

Ut och jaga nu!

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här