Idag är det premiär för den andra säsongen av HBOs stjärnspäckade tv-serie Big Little Lies. Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Meryl Streep och Laura Dern är bara några av alla stora skådespelare som är med i tv-serien.

Texten nedan innehåller en del spoilers om du ännu inte har sett säsong 1.

En kalifornisk sovstad där allt ska vara perfekt i överklassen – utåt. Yta och social status är allt som räknas. Nu är allt inte som det ser ut vilket vi fick lära oss i den första säsongen. Allt är inte alls som det ser ut. Alexander Skarsgård kommer vi inte att få se mer av mer än möjligen korta tillbakablickar. Honom tog seriens skapare livet av i säsong 1 som bekant.

Nu är vi tillbaka hos fruarna som gör allt de kan för att upprätthålla fasaden.

HBO Nordic – Little Big Lies.

%d bloggare gillar detta: