Hoopa City är som Sim City fast för de yngre spelarna, inte lika mycket att hålla reda på och inte lika avancerat.

Gratis idag 16/6.

**Från utvecklarna bakom Dr. Panda spelen! Planera och bygg i Hoopa City! Kombinera olika material för att bygga vägar, hus och mycket, mycket mer med din favoritflodhäst från Dr. Panda! Kan du lösa den hemliga kombinationen för varje byggnad?

Låt fantasin flöda och bygg allt från en liten by till en storstad med din egen design i Hoopa City! Använd olika material och kombinera dem för att skapa massor av olika sorters byggnader! Fyll landskapet med affärer, vägar, skolor, och till och med nöjesparker och sportarenor! Varje byggnad ska ha en speciell kombination av material, så var inte rädd för att prova dig fram! Vare sig du vill bygga ett shoppingparadis, en badort eller en liten by i skogen kan du göra det tillsammans med Hoopa i Hoopa City!

Hoopa City är först och främst utformad för barn, men alla åldrar kan bygga och ha kul!

Funktioner:

– Bygg din egen stad – på ditt sätt!

– Lek och experimentera med sju olika byggmaterial som vatten, el och tegelstenar!

– Upptäck alla de olika byggnaderna!

– Nu kan du spara flera städer! Om du vill göra en ny stad behöver du bara återvända till startskärmen! Dina städer sparas automatiskt, så det är bara att fortsätta där du slutade.

– Ordlista & guide – Hoopas handbok håller räkningen på hur många byggnader du har upptäckt och kommer ihåg hur man gör dem! För att göra en byggnad till går du bara till boken i skärmens övre högra hörn och följer anvisningarna. Där visas också hur många byggnader som återstår för dig att upptäcka.

– Spela precis hur du vill! Inga tidsgränser eller strikta regler!

– Inga köp eller tredjepartsannonser i appen.

Sekretess

Som utvecklare av spel för barn så förstår vi hur viktigt det är med sekretess i den digitala världen. Du kan läsa om vår policy i relation till sekretess på: www.drpanda.com/privacy

Om Dr. Panda

Dr. Panda är en utvecklare av spel som riktar sig mot barn. Vi utvecklar spel i utbildningssyfte för att hjälpa barn att lära sig om världen. Samtliga spel är säkra och är fritt från olämpligt innehåll.

Om du har några frågor om vår spelutveckling för barn får du gärna kontakta oss. Du kan e-posta eller kontakta oss via Facebook www.facebook.com/drpandagames eller Twitter www.twitter.com/drpandagames.

Hoopa City

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här