Hur är det – är du verkligen ledig när du har semester eller tittar du till jobbet och jobbmailen?

Många av oss har med sig jobbet i fickan, i mobilen. Jobbar du med support, har övervakningsuppgifter eller liknande så kan det vara svårt att hgelt koppla av och koppla bort jobbet. Dessutom driver nyfikenheten oss att kolla vad “plinget” i mobilen egentligen var – så vi kollar, fast vi har semester.

Hur gör du?

Är du verkligen ledig eller kollar du jobbet/jobbmail under semestern?

 

Ny fråga på Macken X – du hittar den längst ned på startsidan.

 


Anmäl dig till Mackens Nyhetsbrev


Du får förhandsinformation om Macken, våra planer och du får informationen, först och direkt till din mail. Vi lovar att inte skicka din information vidare och vi lovar att inte skicka ut mer än max ett nyhetsbrev per månad. Anmäl dig här